Stichting Kerst-Inn Parkstad Limburg


25 jaar Pasklaar - November 2011

Deze maand is onze keus gevallen op:
Stichting Kerst-Inn Parkstad Limburg

Juist in deze tijd leek het ons leuk om van de regels af te wijken.
Want regels zijn er om die niet blind, maar zinvol toe te passen.
Een van onze oudste klanten, die we al eeuwig sponseren, willen we dan ook niet vragen om een goed doel uit te kiezen, maar hun de bijdrage schenken.
We weten hoe moeilijk het is in deze tijd, om nog geld te vinden bij bedrijven of particulieren die het al moeilijk hebben.
Lees hun verhaal en kijk naar hun banknummer.
Net nu zijn ook dit de initiatieven waar we het met zijn allen van moeten hebben.
We hebben dit jaar geweldige idee├źn voorbij zien komen in binnen- en buitenland, maar laten we niet voorbij gaan aan die initiatieven, die net die paar dagen van het jaar een groot verschil kunnen maken voor veel mensen in onze regio!


Proficiat Sjef en alle medewerkers van Pasklaar!
Voor zover als ik het me kan herinneren, worden de posters en flyers van de Kerst-Inn bij jullie gedrukt.
Een enkele keer zorgden we voor extra stress vanwege de late aanlevering..
Kwaliteit, creativiteit en sociaal zijn begrippen die ons vanaf het begin met elkaar verbinden.
Wij zijn vereerd om ter gelegenheid van jullie jubileum een bijdrage te mogen schrijven zodat jullie relaties ook ons een beetje (beter) kunnen leren kennen.
Dit jaar wordt op 25 december voor de 44e keer de Kerst-Inn georganiseerd. Wat begon als een gezellige middag voor oudere mensen in de kantine van de Philipsfabrieken in Heerlen groeide uit tot de Kerst-Inn Parkstad Limburg met zo'n 4000 bezoekers afkomstig uit heel Limburg (en zelfs ver daarbuiten!) in het Parkstad theater in Heerlen.
Doel van dit culturele evenement is om zoveel mogelijk mensen samen kerst te laten vieren. De toegang is gratis en een kop koffie kost 0,50. Ook is het mogelijk om tegen kostprijs van een kerstontbijt te genieten of zelfs een compleet 4-gangen diner.
Naast vele activiteiten zoals Oud-Hollandse spelen, schaaksimultaan en workshops, treden er ook verschillende artiesten geheel belangeloos op. Ondanks het feit dat het Eerste Kerstdag is, lukt het steeds om de meeste muziekstijlen aan bod te laten komen, zowel Limburgse muziek, klassiek als pop en rock. Elk jaar krijgt met name aankomend talent de kans om op een professioneel podium ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.
De Kerst-Inn duurt altijd van 12.00 uur tot 21.30 uur en biedt vol op gelegenheid tot het leggen van (nieuwe) contacten. Met zoveel bezoekers is dat ook geen probleem.
Overigens zijn ook meer dan 60 vrijwilligers in touw om alles in goede banen te leiden.
Wij verheugen ons ook op uw komst, immers ons motto luidt: Kerst vier je samen!
Het spreekt voor zich dat wij na afloop moe, maar voldaan hopen terug te kunnen kijken op een geslaagd feest en het glas zullen heffen mede op jullie bedrijfsjubileum. In de hoop ook in 2012 weer te mogen samen werken!

Voor meer informatie over de Kerst-Inn kunt u contact op nemen met:

Stichting Kerst-Inn Parkstad Limburg
Postbus 2760
6401 DG Heerlen
Tel. 045-5751361 (Peter Ritzen, secretaris)
E-mail: kerstinnparkstadlimburg@live.nl


De Kerst-Inn is volledig afhankelijk van giften, collectes en sponsoring.
Wilt u ons ondersteunen? Bel of mail of maak uw bijdrage over op rekeningnummer 11.99.86.981

Marcel Verheijden, voorzitter